Margrelund AB

UTBILDNINGAR

 

Om oss 

Vi gillar att utbilda - att dela med oss av våra kunskaper och erfarenheter. Vår tanke är att hålla kurser med  kvalitet under trevliga former och till ett överkomligt pris. Vi hoppas att alla era förväntningar och behov ska bli uppfyllda - eller överträffas!    

Alla har vi varit verksamma som yrkeschaufförer och alla har också en lärarexamen. Två av oss sitter fortfarande bakom ratten när vi inte utbildar. 

 

En kort presentation av oss själva från vänster till höger 

Willard Persson

Äldst i gänget! Jag har som yrkesförare verkat mest på persontransportsidan. Har varit trafiklärare under hela nittiotalet och har utbildat förare för samtliga körkortsklasser. Jag har under åtta år på 2000-talet varit lärare på transportprogrammet vid gymnasiet i Skövde och yrkeshögskolelärare i Lerum för blivande trafiklärare. Är numera pensionär men jobbar en hel del extra på Kavelbrogymnasiet transport.

Joakim Dahlgren

Längst i gänget! Verkade  som lärare vid gymnasiet på transportprogrammet i Skövde under seklets första tio år där jag undervisade både blivande chaufförer och maskinister.  Jag har stor erfarenhet av tunga lastbilar och har rattat en bulkbil mellan 2010 och 2015. Sedan hösten 2015 är jag tillbaka som lärare på gymnasiet i Skövde igen.

Hans Leuchovius

Yngst i gänget! Jag är numera egenföretagare med många järn i elden och har lastbilar, grävmaskiner, hjullastare mm. Är också verksam i byggbranschen. Det är i mina lokaler i Häggum vi håller våra kurser. I nio år var jag gymnasielärare  tillsammans med de andra  vid transportprogrammet i Skövde. 

 

Vi önskar alla hjärtligt välkomna till våra utbildningar!